Umíchám si koktejl...
Umíchám si koktejl Strasti s trochou lihu
v zrcadle si spočtu zase stejnou pihu
na patě mám Zemi s velkou spoustou klihu...
Umíchám si koktejl Průser s trochou vodky
vrávoravě přejdu z židle do marodky
budu líbat na skle čelo sestry Lotky...
Umíchám si koktejl Sůl a trocha vody
vymodlím si v testu poztrácené body
ráno napodobím všechny lenochody...
Umíchám si koktejl Smutek s alkoholem
příští hnusná rána jenom projdou kolem...
Přečteno 302x
Tipy 15
Poslední tipující: Blázen? =), jehlaspichlas, La Suneteto, Nias, kavec, Psavec, jenůfa, prostějanek, Vladimír P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)