Kerberosi ..
Drahý Kerberosi,
strážce podsvětního světa,
skloň své hlavy do mého klína,
a nech se hladit po staletích,
drbat za oušky a ukolébavat.
Ty, jenž stráže od věků jsi mrtvých..
Kerberosi,
pejsku trojhlavý s okovy,
na tlapkách tepané věčností,
skloň hlavy a já sejmu obojek,
jenž hrotem jedovým nutí Tě k vzteku.
Pohladím, pofoukám a ..
nebudeš už nikdy sám ..
Krásný Kerberosi,
vzniklý božskou mutací snad?
Jak unaven musíš být hlídání bran,
co na druhý svět pouští,
pán občas odmění tě za tvé služby,
však ..
já slíbím ti, že společníkem tvým..
věčnost věků budu ..
Tak drahý Kerberosi,
ukaž mi cestu k tvému pelechu,
ať vím, kde bude moje lože,
po tvém boku sírou páchnocí..
Vím, že oči tvé září něžností,
když na dobrou noc na čumák Tě políbím..
Ach Kerberosi s třemi hlavami ..
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: Anneli, NikitaNikaT., Jiparo, Mausik, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (2)