Po noci den
Vždy ráno já chci Ti psát,
s Tvým hlasem zvonků chci se smát,
chci pohladit Tvou dušičku
a básně sypat z malíčku,
chci abys měla štěstí,
chci modré nebe co krásu věští,
chci, aby život měl Tě rád,
chci abys život mohla rozdávat,
chci být dobrý kamarád.
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)