Advent
Anotace: ....už je za dveřmi...
...
Slza ukápla
do prostřed vesmíru
smáčela mi dlaň
v horoskopu svítání
líblo se s Venuší
tóninu ticha nebeskýho
rozčísla bílá linka
na kolíbce nebe
ve výklenku svatý hlídá
poutníka
s flétnou
za drobný peníz
naděje...
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: Bernardetta, Bíša, Vladimír P.
Komentáře (2)
Komentujících (2)