Dolce Vita
Anotace: je to tak nebo není?pořád hledám rozhřešení...
Dny něžné jako zuby pily
v polštáři z husího peří
do nicoty tě uvěznily
utažená smyčka a rám dveří.
Je to hrůza,je to slast
když ptáček v dlani umírá
jako kdyby zklapla past
vítr peříčka jen sesbírá.
Život do tlamy nás vítá
plné tmy a strachu;
co přijde zítra?
jen jediná pravda
hořká Dolce Vita
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: Maro Deives, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)