třináctého pátek
Jo dnes nepadá mi karta
Ač zdály se mí trumfy být
Snad na kanál jsem šlápla
A do náruče mi černej kocour vlít
Asi se zbláznil čínskej bůh,
tuším pád do vlastní jámy
nebo na čáru jsem šlápla
pod nohy pletou se sami
Dnes šestky mi nepadají
I barman džbán vína přelil
Mí fotky všude vylepený
Šerif mně poznal a střelil
………………………………..
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)