Vlkodlak
Ani za mák nebyl tak
chlupatý jak vlkodlak.
I tak měl chlupů vcelku dosti
vlkodlak do morku kosti
v zimě chodil bez roláku
v létě na něj na koupáku
volávali „VLKODLAKU!“
Je to tak-a nejinak.
A když došlo na soumrak
za úplňku,ani mrak
navzdor zažitému zvyku
na krále všech milovníků
dívek,mladých dam a slečen
proměnil se bůhvíjak.
V noci hebký jako plyšák
avšak ve dne
vlkodlak.
Přečteno 378x
Tipy 12
Poslední tipující: MissLucy, Elena Suchomel, lennerka, Erion Fate, kavec, Dračičák, Liv
Komentáře (4)
Komentujících (4)