Vonička
Anotace: co je krásnější než dětský svět
Sluníčko je na procházce
už skotačí na zahrádce
přez plot leze ven.
Do parku pak utíká
po veverkách hned se ptá.
Po stromech mu utíkají
a na skovku si s ním hrají.
Mazlí se a dovádějí,
celý den ho prohánějí.
Večer když jde slunce spát
slibují,
ráno zase budeme si hrát.
Komentáře (0)