Přítel
Anotace: Najít pravého přítele je jako najít světlo uprostřed temnoty,těžké,ale tak krásné.jsem ze srdce rád,že já ho našel.
Přítel,to je světlo,
které životem nás provází,
polehoučku v srdce vešlo,
pomáhá nám z nesnází.
Jako hvězda za nocí
na cestu nám září,
zůstane nám na srdci,
i když přijde stáří.
Přátelství je květina,
která v srdci vzkvetla,
utrhnout ji právo má
jen původce světla.
Přečteno 731x
Tipy 4
Poslední tipující: Franceska.Darness, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)