Noc
Přichází ladně,
štíhlá dáma,
šat v barvě safíru
a čarotemný plášť...
Vítám ji na prahu,
je mi důvěrně známá,
však dnes si zakrývá
závojem krásnou tvář...
Neptám se, čekám...
chvilku váhá,
pak odhaluje
smutku stín...
Inverzí citu
postonává...
a doufá,
že ji rozjasním...
Musím ji zklamat...
Však znám sílu,
mlhy, inverze
rozptýlí
jen Láska
ze srdce Vesmíru...
Stačí se nechat
políbit...
Přečteno 510x
Tipy 41
Poslední tipující: Holis, pejrak, maena, Monsignore, Aťan, simsa, Pišák, pavlis, Šerpík 1, kouzelníček, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)