Anotace: ...asi by to měla být spíše úvaha, než báseň...tak to berte, prosím, s "rezervou" :-)
život je plný změn... ale má smysl...
hledat to dobré a pak se toho přidržet :-)
30.11.2007 23:14:00 | Popelka
:o))) tak to v životě chodí ... toužíme, hledáme, doháníme, utíkáme ...jevíme nezájem ... snažíme se pochopit sami sebe :o)))
Jedno je jisté ... touha dělá náš život barevným ... a teď nemyslím jen na barvy :o)
23.11.2007 13:53:00 | Beepat