Venku
Anotace: PARAFRÁZE o samotě na píseň od kapely Pink Floyd
Úplně sám nebo ve dvojici
S tím, kdo tě doopravdy miluje
Jdeš nahoru a dolu za tou zdí
Někdo v ruku v ruce
A někdo s přáteli v partě
Krvácející srdce, malíři
Stavějící své stojany
A jestli ti dali všechno, co v nich bylo
Nějaké zakolísání a pád po tom všem
Není to lehké
Tvoje srdce dál bije proti nějaké šílené všivé zdi
Komentáře (0)