Only life
Anotace: ...stále jen hrajeme?
Život je divadlo se spoustou lidí
Ale nejsme to my, kdo na herce vidí
My jsme ti herci v kulisách světa
Stačí jediný výbuch a je po nás veta
S životem těžko hnem
Trpíme závratí
Život je pouhým snem
Na cestě ke smrti
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Beepat
Komentáře (1)
Komentujících (1)