Vikyng

Vikyng

Anotace: :D:D:D:D:D

Před dávnými lety starý viking žil
a Ameriku objevil.
Známý to dnes světadíl.

Jenž tenkrát to byl velký div,
na voru se přebrodit
přes to gigantické modré prázdno,
za kterým se skrývalo neznámo.

Velkej borec je to dál,
i když si ho pánbůh vzal.
Autor vinci, 23.11.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí