Anotace: Jó to je tak když se nudíte při hodině češtiny:-) Ale není to moc dobré..
Nápadníci..(samý vůl!) ....chchch :D
Zrus druhou vetu v anotaci, je moc dobra! O tvym talentu pochyby rozhodne nemam a cim vic te ctu, tim vic me v tom utvrzujes.
30.08.2009 15:26:00 | Nergal
nahodou..
ma to šťávu..
jeste slecna El
mohla bíti v jinem stavu
jedna duše do pekla by spadla
druhá co narodí..
ta by ráj už zvládla .o)
03.12.2007 18:03:00 | Bean
Takhle by mně to nikdy nenapadlo napsat, je to krásný.....
Je to takový možná malinko kostrbatý, ale co na tom záleží, když je to nádherný?
29.11.2007 10:10:00 | .K.r.i.s.t.y.
Konec mi přišel trošku kostrbatej, ale jinak se mi líbila... Vlastně co se mi od tebe nelíbilo? =)
27.11.2007 09:05:00 | Blázen? =)