Naše kroky
Když brouzdám světem, milnikem všech cest
Ptám se, kam naše kroky můžou asi tak vést
Vždyť sou tak stejné a naprosto jiné
některé jasné druhé zas stinné
Odpověď je vcelku skoupá
a podělím se o ní s vámi,
že své kroky určujeme především my sami.
Nevěřte na štěstí ani na ten osud
a radši sam sve kroky člověče posuď.
Přečteno 338x
Tipy 11
Poslední tipující: Churry, estrellita, Sigurd II., Bíša, Blázen? =), Lady Carmila
Komentáře (4)
Komentujících (4)