Životní cesta
Anotace: končí někde? Má nějaký cíl? Kam každý jedinec kráčí?
Až co nejdál dojít,
až na konec světa,
i kdyby měl při tom člověk pojít,
i kdyby měla zaznít poslední věta.
Vydat ze sebe co nejvíc,
udělat, co se dá,
pak konec, nic víc,
jen to se má.
Kráčet pořád dál a dál,
nezastavovat se, neohlížet se za sebe,
zkusit věci, kterých by se člověk bál,
umět se zastavit a opřít o Tebe…
Komentáře (0)