Raziel
Anotace: seznamte se, toto je Raziel
Razieli,
ty temný,
mocný je tvůj meč,
potůčky krve rubínové
stékají po něm
a ty neotáčíš se zpět.
Razieli,
osamělý poutníku.
Bloudíš světem
s ledem v srdci.
Oheň celého světa
nemůže ho rozehřát.
Razieli,
věrný hráči.
Tančíš se smrtí
ve vášnivém obětí.
K tomu, co bude,
jsi netečný.
Razieli,
noční dravče.
Světlo tě pálí,
oslepuje oči.
Tma ukrývá tvé tělo
i boj uvnitř něj.
Razieli,
anděli pomsty.
Jen dvě barvy vidí
tvé oči smělé.
Bílou – pravdu
a černou – lež.
Razieli,
tváři z kamene.
Černá kápě
neschová tvůj hněv.
Ani pravdu o tom,
kdo skutečně jsi.
Razieli,
bojovníku zkroušený.
Zastav svého koně
a poslechni si příběh.
Erion Fate
přišla ti ho vyprávět.
Přečteno 560x
Tipy 15
Poslední tipující: Charibeja, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, drahý, LisSe, pavlis, Istar, Venessa, blue
Komentáře (8)
Komentujících (8)