Řeka Marnivosti
Anotace: sliby se mají plnit...i když jim nevěřím, víš
Zabila jsem z lásky
nadělila vrásky
Zabila jsem sebe
už nespatřím nebe
Pohřebena v řece marnivosti
polykala vodu zlosti
To jak Tvé tělo se luhovalo
železný obojek kolem krku dalo
Zabila jsem Tebe
ať nespatříš nebe...z lásky
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: mauvais-ange, Puck, Noc17
Komentáře (2)
Komentujících (2)