Časová smyčka
Anotace: Je to jen časová smyčka... Nebáseň. Duben 2007.
Čas už si zas hraje na pravdu a lež
přitom nemá žádnej důvod
mi tě připomínat
Je to prostě jen časová smyčka
který ses tak nějak nevyhnul
A nemusel jsi nic
- hnout prstem
nebo mě milovat
Propletl ses mnou
a nemusel jsi nic
- všímat si mě
- milovat... mě nebo kohokoli
kdo by o to stál
Jsi tady
a to mi nikdo neodpáře
Jsi já a jsi nejvíc
A nemusel jsi nic
- jen žít... pro kohokoli
PRO NĚJ
A láska je na všechno krátká
hraje si na lež a pravdu s časem
a kreslí smyčky kolem tebe
abych nezapomněla
Ale i bez smyčky jsi tady
a já nezapomenu
A ty nemusíš nic
- náhodně mě potkávat
- přehlížet mě
- hnout prstem
A milovat můžeš koho chceš
Kohokoli, kdo prostě jen
NEBUDE JÁ
Přečteno 457x
Tipy 11
Poslední tipující: Pišák, Hannazka, Vlk v rouše, Monsignore, Jasmin de Paris, Elizabeth-Lili, Aranael
Komentáře (3)
Komentujících (3)