Prvotřídní zboží
Anotace: Tím může být cokoliv. Tohle je jen jedna z variant.
PRVOTŘÍDNÍ ZBOŽÍ
Někdy si člověk věci objednává napřed,
na ostatní jako by hned zavřed.
Líbí se mu zboží zlaté, zhotovené z ebenu.
Půjdu raděj, ať ho rychle seženu.
Koupil jsem si pěknou lesklou rakev
určenou mně akorát tak na míru.
Jakmile budu jednou mrtev,
budu v ní šťastný v celém vesmíru.
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, whiolet, Inies, Lorraine, zzlatý
Komentáře (4)
Komentujících (4)