sám na schodech
Anotace: chvíle samoty s flašou a cígem v koutku...myšelnka ničí myšlenku..když se jedna rozhodne že zničí tebe
Tak jsem tam seděl na schodech
sám bez všech
přišly na mě chmury
a já daleko měl svoje druhy
.
už byl večer vlastně byla noc
a ta flaška na mě byla asi moc
snad svůj díl mělo i to cigáro
to je tak když člověk nemá na skéro
.
sedim a čumim do dna lahve
a ejhle co tam neplave
myšlenka co mě zžírá
oči na ni hledí a rozum se jí vzpírá
.
nedaleko je rychlostní silnice
napdlo mě to skončit nedožít se ranní opice
ani nevim jak ale přes slzy jsem už neviděl
už už abych k ní šel
.
táhla mě obrovskou silou blíž a blíž
nikde žádná překážka nikde žádná potíž
bylo by tak snadné zbavit se života
a silnice by byla zahodinu umytá
.
až by někdo sbíral tělo mrtvého básníka
co platná by mu ale byla jeho lyrika
proto jsem tu a nehodlám se vzdát
je to ale blízko, nebudem si přece lhát..
Komentáře (0)