Dohořívá
Může ?
trnitá růže
bodat svými trny krutě ?
bolí
to bolí
vězení v podzemí
kruh
to ví Bůh
au
živote
Molotovův koktejle
růžové brejle s černými skly
Tvoje oči bez jiskry a světla
poslední otýpka hořící
brouček svítící
došlo mu světlo
stejně nikdy nesvítil
ale snad si ještě může zajít
nakoupit trošku lásky
prý ji tam dávají zadarmo
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, pavlis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)