Anotace: /sekce literární povzdechy
zajímavý..vlastně ani nevim jestli se mi to líbí, ale máš chuť a dostatek invence na to, abys trochu experimentovala, vždyť se slovy se toho dá tolik vymyslet...a to se cení.-)
01.12.2007 11:18:00 | paranoidandroid
heeej, ta se mi líbí - dobrý nápad - a zpracování není zas tak divné:)
26.11.2007 19:39:00 | Rádoby zoufalá