Srdce je ten správný zrak...no nevím, nevím...občas bych mu doporučila brýle (a někdy pořádně silné!) :-)
28.11.2007 15:16:00 | Veru
krásné...vážně nádherné:-)) rozhodovat se srdcemje ale pro chlapa v dnešní době netypické...tleskám:-)
28.11.2007 14:02:00 | Lady Carmila
Rozhoduješ se srdcem? Myslím, že je to správné, ale neškodí ho propojit s rozumem. Básenka má cosi do sebe, pěkná myšlenka.
27.11.2007 22:10:00 | NikitaNikaT.