Anotace: (POZOR: Tato báseň by měla obsahovat věnování!)
je skvělá zábava tě číst, samý hezký kusy - a tohle je z horní police skříňky nadepsané "kvalita"
11.06.2008 21:45:00 | drsnosrstej kokršpaněl
čau, rozhodně tě ujiš´tuju, že začátek je z mojí hlavy, respektive, že jsem ho odnikud nevytuneloval... takovej fakt nejsem. ale spíš to znamená, že jsi víc sečtělá než já ;)
25.11.2007 22:54:00 | journeyman
Tak ta je prostě úžasná! Ale trochu mám pocit, jako bych ten začátek už někde slyšela...
25.11.2007 20:41:00 | lidus