Za duhou
Anotace: na konci duhy je pry ukryt poklad...
Krok a za ním další.
Noha nohu líně míjí.
Jak s vojenskou marší,
co se kdesi v uších svíjí.
Rok a za ním další.
Vteřina stíhá druhou.
Čím dál, tím starší,
na své cestě za duhou.
Na růžovém obláčku,
nebo v blátě, louži.
Čistém nebi bez mráčku,
nebo s bleskem v bouři.
Krok a za ním další.
Na své cestě za duhou.
Čím dál, tím víc starší
a nohy, ty už nemohou.
Komentáře (0)