Kokosová lidojedka
Na ostrově Ukerere
žena svého muže žere.
První nohy, potom hruď,
však ho před tím varovala,
stokrát mu už říkávala:
„Už nepruď!“
Šlapy jí moc nechutnaly,
tak má dneska po chuti,
dala by si něco z hlavy
nebo možná
kokosy.
Přineste mi jeden, dva
z našeho to ostrova
pěkné mléčné kokosy
nebo vám vyrvu pačesy,
poté ucho ukousnu,
sežeru, zaženu hlad a půjdu spat.
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: lennerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)