SCHOULENÁ
Anotace: ...v Morfeově klíně,Risaa
Schoulená v Morfeově klíně.
Písek pod hlavou jí nevadí,
zdá se jí sen a nepovinně
dlaní zve vlny na mělčině,ať
něžně jí tělo pohladí
Posbírá mořských panen slzy,
po březích moře noc prochodí
V čase,kdy úsvit zahájí brzy
svůj útok na hvězdný svit,ji mrzí
pro dnešní svět,že se nehodí
Večer je chladno.Zlaté listy
před jejím prahem zem pokryjí.
A když se dívá ven,v očích místy
jantar má,a já jsem si jistý,
že zpívá těm,co už nežijí...
Přečteno 391x
Tipy 26
Poslední tipující: šuměnka, Noc17, kokeš od pana krbce, Lucie Teru, maena, Vlk v rouše, hanele m., Monsignore, Romana Šamanka Ladyloba, Biggi, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)