Neopouštěj
Anotace: Když nechceme někoho ztratit bez boje.
Mám absolutní depresi,
když nemohu Tě cítit.
Cítit Tvé doteky,
doteky všude...
A abstinenční příznaky,
když prý opustíš mne navěky.
Miluji,když čekáš ne mne před skolou
a hlavu Tvou,nevidím holou.
Chodíme spolu tak krátce...
A moc Tě miluji.
Doufám,však,že nejsi zrádce.
To by můj život trval velmi krátce...
Rozumíš? ...
Komentáře (0)