Chci
Chci změnu i stálost
Chci neštěstí i radost
Chci nenávist i zalíbení
Chci bytí plné překvapení
Chci smutek i veselí
Chci trest i odpuštění
Chci chudobu i bohatství
Chci volnost i otroctví
Chci ústraní i pozornost
Chci odvahu i zbabělost
Chci šerednost i krásu
Chci nekonečnost času
Chci vášeň i mírnost
Chci násilí i něžnost
Chci vzestup i pád
Chci hřešit i kát
Chci lásku i nenávist
Chci přejícnost i závist
Chci bláznovství i moudrost
Chci neztratit soudnost
Chci duši i bezduchost
Chci víru i bezbožnost
Chci bezmocnost i volbu
Chci smířenost i touhu
Chci chlípnost i stud
Chci život i smrt
Chci prostě všechno !!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)