Taková
Anotace: tohle mne dnes vypadlo z loňského sešitu...
už nejsem volná
/modrý pták křižuje oblohu/
na molu stojí sám.
Pozdní lítost jara
/ta křehká vůně hniloby/
svoboda - žít.
To řekl kdo?
Možná moudrý Descartes,
možná bystrý slon.
Hladina už stoupá
je čas jít domů.
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: spare, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)