Anotace: prý prokletá... ani ne snad, spíš krátká. i když dlouho trvající. .tak. názor jakýs?
Och, taky mám občas štěrku plnou tlamu. Ale je to fajn, ne? Člověk ho aspoň CÍTÍ pod kůží. Jen by mě zajímalo, co to na té kůži cítíš ty?
27.10.2008 01:32:00 | Judak
Nádherná báseň... a nejen tahle, ale i tvoje ostatní, moc se mi líbí tvůj styl.
19.10.2008 21:36:00 | Ýmo
no zajímavá... hodně divně zajímavá... beo zajímavě divná
sladce vláčet štěrkem...to někdy sedí:)
03.12.2007 20:53:00 | Trdlo