Tiché miluji tě
Anotace: Automatický text
Miluji tvou blízkost,
tvůj pohled
i náruč - objetí,
s tebou si připadám
jakobych ve vteřině proletěla staletím.
Tvá blízkost je mou jistotou,
chvěji se, jestliže jsi se mnou,
hledám tě očima
a toužím po každém kontaktu,
ne, nejsem dívka bez taktu.
Miluji když mě objímáš
a já se vznáším v nebeských výšinách,
ptáš se proč a já ti odpovím,
protože s tebou mám pocit
kouzelného souznění.
Tvá náruč je pro mě chrám
kam nemám přístup zakázán,
kam vcházím a své srdce
na otlář v klidu pokládám
a vím, že ty ho nikdy nezdoláš.
Miluji tvé rty,
ty píšťaly,
které rozezvučí veškeré prázdné škvíry na duši,
ty rty, které mě pohladí
a tiše zašeptají mi
slova lásky, útěchy i toužení.
Miluji i tvé ruce,
ty velké, laskavé ochránce,
kteří mi přicházejí napomoc,
když je mi nejhůře.
Zkrátka, miluji tě celého,
protože pro mě jsi něco moc krásného...
Komentáře (0)