Úžasné, ale ten konec mi taky trochu nesedí. Ale supertip si ode mne zasloužíš tak i tak! ;-)
Naše tělo stárne, ale nesmíme dovolit, aby zestárly naše city!
27.11.2007 21:45:00 | Chancer
fyzika mi nikdy moc neříkala, ale budu pevně doufat, že bude všechno zase dobré.. :)
26.11.2007 20:05:00 | stmivani.na.lepsi.casy
když se obrátí póly, pořád je ještě naděje, ale musí oba chtít. hledat znovu skrytou krásu v tom druhém, nacházet to společné, dávno zapomenuté, projít staré cesty, které stále voní prvními jiskřičkami lásky, když se ti dva prvně setkali...
26.11.2007 20:01:00 | wind4ever