Ahojky, ja jsem ta, co ma tuhle tvou basen na svem blogu... chtela jsem se omluvit.. ulozila jsem si //jako tu basen// do pocitace a po nejaky dobe jsem ji nasla a strasne se mi libila... a nemohla jsem jinak nez dat ji na blog, jenze jsem nemela ulozenyho autora.. takze se moc omlouvam, ze jsem te tam nenapsala :o( ale napravim to :o) A poctena jsem ja, ze jsou mezi nami lide, kteri tak krasne "básni"!! :o)) jen tak dál ;o)
28.08.2008 20:41:00 | MiaaWei