Ta naše politika
Anotace: Naše politická situace...:o)
Ti naši politici
jsou jako malí kluci,
hlasují,hlasují,
zákony neznají,
vidím to s nima bledě,
za stolem usnou v sedě,
a pak se k zemi sunou,
takhle nám nepomohou.
Ta naše politika
je tahací harmonika,
tak dlouho tahá se
až ztrácí na kráse,
všichni se o ni perou,
ale hrát nedovedou...
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (0)