Svět
Anotace: A tak tu žijem dál...
Moc a peníze vládnou světem,
budoucnost hraje si s minometem,
v hlavni jsou nachystané miny,
miny, co prý trestají viny.
Však je třeba trestat vinu minou?
Nelze zkusit cestu jinou?
Však to muselo by se chtít,
nechtít zabíjet, chtít žít...
Všude vraždí se lidé,
křesťany nenávidí Židé,
křesťané nenávidí Židy,
ale vždyť jsme všichni lidi.
Ať černý, žlutý, bílý,
můžeme být k sobě milí.
Když každý na koho se podíváš je tvůj sok,
pak bolestný je tvůj nejistý krok.
Máš možnost kráčet ladně a lehce,
vždyť tvoje duše nenávist nechce,
Tak zkus duši poslouchat
a mít své bližní rád.
Komentáře (1)
Komentujících (1)