Dům v zatáčce
Anotace: báseň ze sbírky Šest pět, o našem privátě
Sbírka:
Básně Šest pět
Ó ten výhled poetický!
Když čekám na můj bus.
Lidé chodí přes přechod
a obcházejí trus.
A vidím můj byt –
můj byt v té zatáčce.
Zdá se krásný, přenádherný.
Ano, zvenku krásný je.
Potíž ovšem jedna je
a tou je ten byt,
když jste nuceni v něm být.
Děs a hrůza jímá mě,
když plyn uniká z trouby.
My v bytě máme houby.
A smrad jde cítit v komoře.
I mezi námi to už vře,
pořád samé rozepře.
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: lennerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)