Hraničářka
Anotace: ...trošku srandy
Sáček mám v bříšku
a v ruce knížku
maličký pěšák
na batoh věšák
nervózně šlapu
nemajíc mapu
kéž cíl svůj zdolám
než strachy skonám
kovový rám
můj pekelný chrám
zůstává v dáli
dealer mě chválí...
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, jiljovský
Komentáře (1)
Komentujících (1)