...Sním...
Anotace: Mám jeden sen...Jakej? Mít sen...
Sním o sladkém pláči,
a lyžování v létě.
Sním o teplém sněhu
a o podmořském světě.
Sním o šťastném smutku
a modrobílých křídlech.
Sním o záři ve tmě
a splnitelných snech.
Sním o utopení v poušti
a peklu v nebesích.
Sním o přeplnění životem
a o tom, že budu snít...
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: embryo v hlave, qpal
Komentáře (1)
Komentujících (1)