tam někam nahoru
letím volnoměkce výš a výš
tam někam nahoru
do zářícího prostoru
tam někam ke hvězdám..
možná, že dobré víly
nežijou jen v pohádkách
nebo možná jen zase hloupnu..
měla bych ty růžové brýle přeleštit..
přemíra naděje a optimismu
vede k rychlým pádům do černoty
a já zatraceně nerada padám..
..znova a znova
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: isisleo, cevert, Bíša, Jiparo
Komentáře (2)
Komentujících (2)