Čas jít spát
Anotace: Dokonalá elipsa drží esteticky citlivý klarinet omámený věrohodnou iluzí
(.....)
Narkoman by se měl nejspíš lépe..
Srdce chce fetovat
a za ručičku tahá
"Tatíí, tatíí
ploš vlašně tak nahlaš tlušůů?"
Protože naivita pookřála
a na louce se zatřpytily zvadlé kytky
Jako by se stalo něco podlého..
Vždyť rozhazuješ kousky chtíče
každé ráno v opuštěném parku
a vrány už klovat nechtějí
...
Možná se zdá
že umíráš i bez pomoci
..padlá hvězda za úsvitu
a slunce žhnoucí pouze v noci
(.....)
Přečteno 384x
Tipy 30
Poslední tipující: Elisa K., kulí očko, Emily Winnacott, Barunka=o), stmivani.na.lepsi.casy, Elča, DIDADA, Rozárenka, Malá shnilá emotivní příšera, Rikitan, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)