Mezi řádky.
Anotace: Čím jsem starší, tím více hledím v noci na nebe...
Mezi řádky.
Je noc
jsem tak malý
pod přízračností hvězd
jdu se svým psem
a nejsem si jist
kdo koho vede…
Míjím okna blikající od televizorů
kdepak
člověk je dnes součástí teletníku
i ve vlastním bytě
prý potřebuje být poučen
jaký prášek vypere do zářivých barev
a že i správné zažívání
se může stát zážitkem…
Chtěl bych dokázat říci
staň se Tvá vůle Bože
a přitom nešeptat mezi řádky
ne
raději ať se stane to
co si přeju já.
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: kliďaska, cevert, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)