Anotace: Přílišná komunikace,byť jednou z obou stran,hlavy stíná.Ale zkus být chvíli sám,se stýská,ticho,mohu vše,lečto tvé brblání nad vším,co jen udělám,chybí mi.A za čtrnáct dní,nekonečném to stání,slůvka vrkočí v copánek splétám.
...je vidět, že i se smutkem si lze pohrát a jeho stinnou stránku aspoň malinko v nevážnost povýšit...
02.12.2007 19:26:00 | Lota
nene, raději sama než s někým s kým být nechci, raději budu mluvit sama se sebou....báseň se ti povedla
28.11.2007 01:47:00 | Veríssek
Tohle je báseň s velkým B!
A být sám je k nevydržení...nakonec si přeješ být i s tím nejhorším nepřítelem, aby jsi aspoň s někým mohl mluvit! To dobře znám...
27.11.2007 22:16:00 | Chancer
Taky mám občas pocit, že se mluví až příliš, ale takhle krásně bych to vyjádřit nezvládla :)
27.11.2007 17:03:00 | .K.r.i.s.t.y.