Buď šťastná
Anotace: ...to je oč tu běží...
Toužím po Tvých dotecích,
toužím nasát Tvoji vůni,
chci se vznášet v oblacích
topit se pak v hnědé tůni.
V hnědé tůni tvojich očí,
hladit celé Tvoje tělo,
věřím, že to celé skončí,
dopadne, jak dopadnout by mělo.
Křižovatka životního boje,
semafor a červená,
rozhodnutí, cesty Tvoje,
která štěstí znamena?
Půjdeš jednou nebo druhou,
přes hory či širou plání,
budiž pár slov Tobě vzpruhou,
když srdce rozhodnout se brání.
...Chci, abys byla šťastná...
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Sunny, pennywise, face to face
Komentáře (2)
Komentujících (2)