V kvetoucích růžích pnoucích
jsem chycen
pastí jejich vůně
a v omámení klesám
do kolen
abych si srdce rozdrásal
ostrými trny
které mě trestat budou
za drzost nezměrnou.
Klepeta nových květů
na nové oběti doráží
k vyzískání
krve rudé
jen k pocitu nasycení
té chvíle
kdy tetřevům hlavy nachoví
v boji o růže.