jc., co já vím? Pes je občas zakopaný na obou stranách, tak kde tu čerstvou vodu vzít?
30.11.2007 19:56:00 | Liv
odborníci studnaři
přicházejí v předjaří,
bez záruky, bez návodů
ve džbánu nesou čerstvou vodu
když do dna se kouknout nezdaří
je vina na tom studnaři?
***
J.senior
29.11.2007 14:36:00 | j.c.
Liv...ty máš prostě zkušenosti a talent:-) nádhera..budu se tím řídit:-)
28.11.2007 13:44:00 | Lady Carmila
me se libi velmi
tydle dialogy
clovek se furt lopoti
pak je z toho grogy
vyschne jako troud
v ustech sotva k dechu
pak je treba radne piti
ze studanky prima ziti
co se ukryva
v kapradi a mechu .o))
27.11.2007 20:16:00 | Bean