Čas
Anotace: Kdekoli budeš, najdeš mě vedle sebe
Kdekoli budeš, budeš-li naslouchat najdeš mě vedle sebe...
Tvé myšlenky pohladím a v duši se usadím.
Když samota neléčí pak vše se těžší zdá
a a brána zapomění je velká neznámá.
Tam klid a mír své místo mají,
tam přátelé se potkávají,
vstoupit tam je dáno všem
jen na čas vstup je nám odepřen.
Ten čas chci v růže proměnit
a každou chvíli s Tebou být.
Komentáře (0)