Přítel
Anotace: ( ....přátelstí si musí každý tvor vážit........)
Přítel je ten kdo tě nezradí,
ten,kdo ti v těžkých situacích poradí.
Ten,kdo při tobě bude stát
i přes tvé chyby ti pomáhat.
Starosti i radosti s tebou prožívat,
každý den, se na tebe usmívat.
Přítel je s tebou i když ho nevididíš,
jeho "přítomnost" ti srdce prozradí.
Přečteno 692x
Tipy 5
Poslední tipující: Veru, Lawondy, Modrý Anděl
Komentáře (4)
Komentujících (4)